Supervision personalegrupper

Vi tilbyder faglig supervision af personalegrupper der arbejder med mennesker. Supervision kan styrke fagligheden, arbejdsglæden og trygheden i personalegruppen, hvilket giver et sundt arbejdsmiljø og mindsker risikoen for stress og udbrændthed.

Supervision kan være med til at sikre, at personalegruppen handler ud fra empatiske og faglige refleksioner, og kan give en dybere og mere nuanceret forståelse af reaktioner og handlemønstre. Hermed kan frustrationer og fastlåsthed vendes til faglig udvikling og større rummelighed.

Supervision er vigtigt i forhold til de mennesker som personalegruppen har ansvaret for/arbejder med, fordi det kan give mere nærvær, tydeligere og kontaktfuld kommunikation, større tryghed, mere glæde og dermed styrkede relationer.​

Vi tilbyder forskellige supervisionsmetoder, hvor der både fokuseres på en kognitiv samt en følelsesmæssig forståelse. Oftest bruger vi metoderne Kollegial Supervision og Integrerende Kreds. Vi arbejder efter psykodynamiske principper med udgangspunkt i tilknytningen til andre mennesker.

Vi lægger sammen med jer en plan for supervisionsforløbet, hvor tryghed, ydmyghed og respekt for hinanden vægtes højt.

Tavshedspligt er en selvfølge.​

Har du/I spørgsmål, brug for vores ekspertise eller ønsker du en konsultation?

Så udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

om os

Vi er to dynamiske psykoterapeuter med særlig interesse og erfaring i arbejdet med familier. Vi baserer vores familiebehandling på et psykodynamisk grundlag. Vi arbejder ud fra det enkelte menneskes ressourcer.  

NYTTIGT NETVÆRK